0
 • No products in the cart.

 • 0
 • No products in the cart.

 • Wie we zijn

  Wie we zijn
  Amanda & Erik

  Wie we zijn

  Leuk dat je onze website hebt gevonden! We willen je hieronder heel graag kennis laten maken met ons niet-alledaagse epoxy kunst concept en onszelf.

  Onze namen zijn Amanda Remmington en Erik van Liempt, inmiddels ruim 5 jaar gelukkig getrouwd, woonachtig op het mooie Brabantse platteland en trotse papa en mama van een hele mooie jonge dochter!

  Amanda is al jaren zelfstandig kunstenares en voorziet haar klanten van de mooiste (veelal) getatoeëerde kunstwerken, zij is het “creatieve brein” en de epoxy kunst artiest achter ons concept; kijk maar eens op www.mypreciousink.com voor meer indrukken van haar unieke kunstwerken.

  Erik is jaren werkzaam geweest bij verschillende commerciële bedrijven en is de organisatorische motor achter ons concept, voor al je vragen over de producten en bestellingen kun je bij hem terecht; ook zal je hem het meeste van de tijd terugvinden in onze eigen winkel, zie onze Winkelpagina voor meer informatie en indrukken.

  Wat we bieden

  My Precious Originals staat voor het aanbieden van hand bewerkte unieke epoxy kunst producten die je een fijn gevoel geven; een speciaal cadeau voor jezelf of voor iemand die je lief is!

  De basis voor ons unieke aanbod vormt de toepassing van “fluid art”; een vorm van abstracte kunst welke gebruik maakt van vloeibare stoffen; onze eindproducten zijn bedoeld voor alledaags gebruik en vallen onder de toegepaste kunst, ook wel “functionele kunst” genoemd.

  Wil je meer weten over de techniek van de “fluid art” bewerking, lees dan eens verder bij “wat we doen”.

  Ook besteden we veel aandacht aan de selectie van de leukste en mooiste basisproducten; deze worden handmatig door ons geselecteerd uit het ruime aanbod van onze toeleveranciers; hierdoor kunnen we voor de volle 100% achter onze geboden kwaliteit  blijven staan.

  Daarnaast vinden we het belangrijk dat onze producten bereikbaar blijven voor iedereen, we stemmen ons aanbod hier continu op af.

  Door het unieke karakter van onze producten kan het aanbod op de website snel wisselen, we nodigen je dan ook van harte uit deze in de gaten te blijven houden! Happy shopping!

  Share via: